Impressum

Dizajn

Razvoj

Webmaster

KCP, ZSKA

Novosti

NOĆ KAZALIŠTA U KNAPU

23.10.2018.

NOĆ KAZALIŠTA U KNAPU

19.30 Ruzzante: Mušica

U Noći kazališta u KNAP-u gostuje Gradsko kazalište Sisak s remek-djelom renesansne literature Ruzzanteovom Mušicom. Sjajnu glumačku ekipu čine Nataša Kopeč, Marko Hergešić, Filip Detelić i Ivan Grčić. Redatelj Silvije Vadla.

Gratis ulaznice možete podići u uredu marketinga od 12. studenog 2018.

 

22.00 Kishon: Kod kuće je nagore

Ulaznice s popustom od 50% mogu se podići u uredu marketinga od 12. studenog 2018.

Cijena ulaznica s popustom iznosi 25,00 kn.

Više

Kishon u KNAP-u

21.9.2018.

Kishon u KNAP-u

 

Djela Ephraima Kishona prevođenija su od Biblije. Njegove knjige prisutne su u Hrvatskoj od 70-ih godina prošlog stoljeća i od tada se ne prestaju prepričavati po gradskim kafićima. Kishonov pronicljiv, samoironičan pogled na svijet i na naše skrivene i javne navike toliko se stopio s hrvatskim mentalitetom da ga s pravom možemo smatrati i domaćim piscem.

Više

KNAP +

27.4.2017.

KNAP +

Proljeće u KNAP-u

Dragi naši, ovoga proljeća odlučili smo se probuditi s novom energijom. Odlučili smo otvoriti vrata kazališta KNAP mladim umjeticima, umjetničkim organizacijama i udrugama, a time i našoj publici ponuditi nove, zanimljive dramske, plesne i eksperimentalne programe, predstave i preformanse. Želja nam je iskoristiti potencijal KNAP-a i postati mjesto okupljanja, propitivanja, stvaralaštva; mjesto gdje će se uvijek događati nešto novo, nesvakidašnje i zanimljivo... nešto što će dodatno obogatiti i razvijati kazalište na Peščenici, kao i Centar kulture u cjelini.

Želimo da novi program našeg kazališta KNAP+ postane platforma umjetnicima bez «doma», gdje će moći svoje stvaralaštvo predstaviti publici uz profesionalne uvijete i podršku. Prvi koji su prepoznali našu inicijativu KNAP+ platforme su dance_lab_collective, koji nam dolaze s plesnom predstavom Rubberband i ATEATAR koji će u dva termina tijekom svibnja izvesti svoju hvaljenu predstavu Vilimov Shakespeare.

Zaokret i buđenje u kazalištu KNAP donosi razne novosti, a to su povoljnije ulaznice za sve naše predstave u svibnju, kao i mnoge besplatne programe za djecu i odrasle u sklopu Centra KNAP.

Obećajemo još mnogo kvalitetnih i zanimljivih programa u sklopu Centra i kazališta KNAP tijekom sezone 2017./2018., a Vas zadužujemo za jednostavan zadatak; da odlučite konzumirati kulturu na Peščenici što češće, da budete aktivan sudionik u našim programima, da nas kritizirate i hvalite, da nam kažete svoje želje, ideje i savjete, a mi vama obećajemo da ćemo biti još bolji, zanimljiviji i raznovrsniji!

Vidimo se u KNAP-u, vidimo se na Pešči!

Više