Impressum

Dizajn

Razvoj

Webmaster

KCP, ZSKA

Novosti

PRIJAVE ZA 41. SKAZ SU U TIJEKU

3.1.2017.

PRIJAVE ZA 41. SKAZ SU U TIJEKU

41. SUSRET KAZALIŠNIH AMATERA ZAGREBA

Zagrebačka scena kazališnih amatera i Centar KNAP jednom godišnje organizatori su Susreta kazališnih amatera Zagreba (SKAZ) i Festivala zagrebačkih kazališnih amatera (FZKA).

41. Susret kazališnih amatera Zagreba održat će se u Centru KNAP, Ivanićgradska 41 a, Zagreb. Ovogodišnji SKAZ podijeljen je u dva dijela. Prvi dio ("Mali SKAZ" za izvođače mlađe od 15 god.) održat će se 18. i 19. ožujka. Drugi dio (za sve ostale izvođače) održat će se od 24. ožujka do 2. travnja 2017.

SKAZ predstavlja cjelovit uvid u zagrebački kazališni amaterizam, a prosudbeno povjerenstvo SKAZ-a, koje čine ugledni kazališni djelatnici, odabire najbolje predstave za Festival zagrebačkih kazališnih amatera (FZKA). 21. FZKA održat će se 7. i 8. travnja u Kazalištu KNAP.

Predstave izabrane za Festival zagrebačkih kazališnih amatera prihvaćaju se kao isključiva predselekcija za 57. Festival hrvatskih kaz. amatera (FHKA) koji će se održati u Pazinu od 12. do 14. svibnja 2017. i u Vodicama od 26. do 28. svibnja  u organizaciji Hrvatskog sabora kulture.

Prijavnicu za 41. SKAZ zatražite na adresi: boris.kovacevic@knap.hr. Ispunjenu prijavnicu možete poslati na isti e-mail od danas do zaključno 28. veljače 2017. Zagrebačka scena kazališnih amatera prihvatit će u 2017. najviše 10 prijavnica za "Mali SKAZ" i najviše 30 ostalih prijavnica prema redoslijedu prispijeća. Nepotpune prijavnice neće biti prihvaćene.

Obvezatni sastanak predstavnika svih grupa koje sudjeluju na SKAZ-u održat će se u utorak 7. ožujka 2017. u 18 sati u Centru KNAP (foyer), Ivanićgradska 41a, Zagreb. Na spomenutom sastanku voditelji grupa i autori dužni su potpisom ovjeriti prijavnice koje su poslali elektronskom poštom.