Impressum

Dizajn

Razvoj

Webmaster

Impressum

Dizajn

Razvoj

Webmaster

KCP, ZSKA

Galerija

Odaberite predstavu:

Ja sam Veronika

Autor: STUDIO 9

Alt- Knap - nova scena Kazališta Knap u veljači

24.1.2019.

Program  ˝Volimo se u veljači˝  u Kazalište Knap donosi ciklus alternativnog kazališnog izričaja. Kroz tri četvrtka tijekom veljače u programu Kazališta  Knap naći će se alternativne kazališne produkcije pod zajedničkim nazivom „Alt- KNAP“., dvije  nastale u sklopu platforme  Knap PLUS  u suradnji  sa nezavisnim,  mladim kazališnim udrugama Teatar Mašina igre s predstavom ˝Pod naponom˝ i  Studio 9 ˝Ja sam Veronika ˝,   te međunarodno gostovanje  hrvatskog perfromera Borisa Kadina  s projektom ˝ Što mi je rekao Joseph Beuys dok sam mrtav ležao u njegovom naručju, nastalog u suradnji sa slovenskim performing kolektivom Via Negativom, u režiji Bojana Jablanovca. 

„Alt-KNAP“  osim što  kroz ovaj ciklus želi predstaviti svoj zainteresiranoj publici  drugačija kazališna iskustva  kroz prezentaciju  projekata, nakon predstava će organizirati i razgovore s umjetnicima, autorima  i  publikom a kroz  neformalno druženje pokušat ćemo ustanoviti i osvijetliti što je uopće u Hrvatskoj danas alternativno kazalište, koje su njegove mogućnosti, zašto i kako dopire ili ne dopire do publike, i zašto nam je važno. 

 

 

Više

Kishon u KNAP-u

21.9.2018.

 

Djela Ephraima Kishona prevođenija su od Biblije. Njegove knjige prisutne su u Hrvatskoj od 70-ih godina prošlog stoljeća i od tada se ne prestaju prepričavati po gradskim kafićima. Kishonov pronicljiv, samoironičan pogled na svijet i na naše skrivene i javne navike toliko se stopio s hrvatskim mentalitetom da ga s pravom možemo smatrati i domaćim piscem.

Više

ponedjeljak, 25.2.2019.

Kod kuće je najgore

14h @

četvrtak, 28.2.2019.

Ja sam Veronika

20h @

petak, 1.3.2019.

Kod kuće je najgore

10h @