Impressum

Dizajn

Razvoj

Webmaster

Impressum

Dizajn

Razvoj

Webmaster

KCP, ZSKA

Galerija

Odaberite predstavu:

NOĆ KAZALIŠTA U KNAP-U

5.11.2019.

Manifestacija Noć kazališta održati će se jedanaesti put zaredom, 16. studenoga 2019. godine.

Kazalište Knap i ove godine daruje sve zaljubljenike u kazalište i dobre predstave.

Predstava s kojom ćemo, i ove godine, sudjelovati na Noći kazališta biti će crnohumorni hit "Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto"za koju će se ulaznice prodavati u pola cijene, tj 25 kn.

Ova kazališna poslastica u režiji Borisa Kovačevića puni našu dvoranu već treću godinu zaredom.
Komedija je nastala prema istoimenom djelu A. Amurria, a najpoznatije supružnike koji ne mogu jedno s drugim, a niti jedno bez drugog,  utjelovili su Iskra Jirsak i Petar Atanasoski.

Ulaznice za Noć kazališta nije moguće rezervirati već samo kupiti u uredu marketinga svaki radni dan od 9-16h ili na blagajni kazališta na dan izvedbe od 18h!

Više

KNAP +

27.4.2017.

Proljeće u KNAP-u

Dragi naši, ovoga proljeća odlučili smo se probuditi s novom energijom. Odlučili smo otvoriti vrata kazališta KNAP mladim umjeticima, umjetničkim organizacijama i udrugama, a time i našoj publici ponuditi nove, zanimljive dramske, plesne i eksperimentalne programe, predstave i preformanse. Želja nam je iskoristiti potencijal KNAP-a i postati mjesto okupljanja, propitivanja, stvaralaštva; mjesto gdje će se uvijek događati nešto novo, nesvakidašnje i zanimljivo... nešto što će dodatno obogatiti i razvijati kazalište na Peščenici, kao i Centar kulture u cjelini.

Želimo da novi program našeg kazališta KNAP+ postane platforma umjetnicima bez «doma», gdje će moći svoje stvaralaštvo predstaviti publici uz profesionalne uvijete i podršku. Prvi koji su prepoznali našu inicijativu KNAP+ platforme su dance_lab_collective, koji nam dolaze s plesnom predstavom Rubberband i ATEATAR koji će u dva termina tijekom svibnja izvesti svoju hvaljenu predstavu Vilimov Shakespeare.

Zaokret i buđenje u kazalištu KNAP donosi razne novosti, a to su povoljnije ulaznice za sve naše predstave u svibnju, kao i mnoge besplatne programe za djecu i odrasle u sklopu Centra KNAP.

Obećajemo još mnogo kvalitetnih i zanimljivih programa u sklopu Centra i kazališta KNAP tijekom sezone 2017./2018., a Vas zadužujemo za jednostavan zadatak; da odlučite konzumirati kulturu na Peščenici što češće, da budete aktivan sudionik u našim programima, da nas kritizirate i hvalite, da nam kažete svoje želje, ideje i savjete, a mi vama obećajemo da ćemo biti još bolji, zanimljiviji i raznovrsniji!

Vidimo se u KNAP-u, vidimo se na Pešči!

Više

utorak, 26.11.2019.

Nuspojave

20h @ KNAP

petak, 29.11.2019.

Iskrica

20h @ TEATAR ERATO

subota, 30.11.2019.

Iskrica

20h @ TEATAR ERATO